SMS-lån med utbetalning på helger

De flesta långivare fungerar som vanliga företag med tanke på öppettider: de har en kundtjänst som manuellt går igenom låneansökningar och godkänner dem endast under sina arbetstider, dvs. på vardagar mellan 08-18. Det finns också flera långivare som erbjuder sms-lån på helger, dessa långivare har alltså direkt utbetalning även på helger.

Behöver du ett sms-lån på helgen?

Största delen av alla långivare utbetalar sina lån endast på vardagar då kundtjänsten har öppet, men som tur finns det många långivare som erbjuder direkt utbetalning även på helger! Det handlar oftast om något större långivare som har möjligheten att anställa personal som arbetar även på helgerna med att utbetala sms-lån.

Kom ihåg att sms-lån med besked direkt är inte samma sak som direkt utbetalning. Besked direkt betyder att du genast får besked om din låneansökan är godkänd eller inte, medan direkt utbetalning betyder att du får pengarna på kontot vanligen redan samma dag. För att få ett sms-lån utbetalat direkt på helgen behövs det att du ansöker hos en långivare som använder samma bank som du. Detta möjliggör att pengarna kan flyttas till ditt konto redan samma dag även på helger.

Vilka långivare har direkt utbetalning på helger?

Som sagt är det flera av de stora långivarna som erbjuder sms-lån med direkt utbetalning på helger. Du kan se alla seriösa långivare med direkt utbetalning på helger på vår lista:

 

Se alla långivare med direkt utbetalning på helger